Всі категорії
Додати товар

Палетка хайлайтеров makeup revolution rediance 3 rediant lights highlighters, 3 відтінку

329 грн
Опис

Makeup Revolution Radiance Palette Палітра з 3 хайлайтеров для обличчя і тіла

Для обличчя і тіла RadiancePalette - палітра сенсаційних хайлайтеров для обличчя і тіла, які прикрасять будь-денний та вечірній макіяж.
Хайлайтеры дозволяють оголити ті частини обличчя, які ми хочемо підкреслити і наголосити, наприклад, скули, губи, а також змоделювати обличчя і надати йому тривимірний ефект.
Три відтінки дозволяють індивідуально коригувати залежно від випадку і характеру макіяжу і використовувати в якості тіней для повік.
Велика поверхня дозволяє використовувати велику кисть і висвітлити руки, декольте або ноги - вони відмінно доповнять ваш загар.

Запечена формула хайлайтеров не дає продукту відшаровуватися, дає хорошу пігментацію, що забезпечує легке і рівномірне нанесення без плям. У палітрі є дзеркало, завдяки якому ви зможете коректувати макіяж в будь-який час.

Спосіб застосування: нанести пензлем з нещільно розташованими щетинками (наприклад, пунктиром з двокомпонентного волокна) - ми отримуємо природний ефект свіжого, тонкого освітлення; з більш густо розташованими щетинками - отримуємо ефект мокрого світіння

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
buyerservise
super_buyer_
Супер-продавець
Олександрія
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?