Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Глітер lcf gloss collection тон 1 білий, 4.5 г

200 грн
Опис

Під час створення яскравого святкового образу без глітеру LCF Gloss Collection не обійтися жодній дівчині. Цей універсальний косметичний засіб допоможе створити чудовий незвичайний макіяж. Наносити продукт можна не тільки для обличчя, але й на волосся та ділянки тіла, які ви хочете виділити мерехтінням блискіток.

Глітер являє собою розсипчастий порошок, який легко наноситься й довгий час зберігає стійкість. До складу засобу в переважній кількості входять тальк і слюда, які добре взаємодіють зі шкірою, не викликаючи алергічних реакцій. Завдяки тому, що гамма кольорів косметичного продукту досить різноманітна, втілювати найфеєричніші фантазії стане набагато простіше.

Глітер застосовують як тіні для повік та напилення для волосся й тіла. Продукт призначений для дівчат, які прагнуть підкреслити свою неординарність та індивідуальний стиль. Для створення святкового образу (з нагоди весілля, випускного вечора, карнавальної вечірки) глітер LCF Gloss Collection стане найкращим рішенням. Ніжне сяйво приверне погляди всіх навколо — ви напевно будете в центрі уваги.

Не варто боятися експериментів!

Можна використовувати цей гліер як тіні для повік, як пилок для тіла і волосся, яка буде надавати неймовірний блиск і привертати увагу всіх навколо.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 5мл