Всі категорії
Додати товар

Крем-консилер від темних кіл 01 skinfood salmon dark circle concealer cream

385 грн
Опис

Темні кола під очима – проблема, з якою стикається багато дівчат у наші дні. Доведено, що найкраще перекривати темні, синюваті відтінки рожево-персиковими або лососевими кольорами консилерами.
Консилер з екстрактом лососевої ікри Salmon Dark Circle Concealer Cream чудово перекриває темні кола під очима, нейтралізуючи синюватий та фіолетовий відтінок шкіри. Крім того, коректор-консилер м'яко доглядає шкіру, зволожуючи і живлячи її, запобігаючи процесам старіння. Протягом дня ступінь зволоженості шкіри підтримується на оптимальному рівні, зберігаючи свіжість, підвищуючи пружність та гладкість епідермісу. Консилер має щільну текстуру, яка не обтяжує шкіру, але надійно приховує темні кола під очима.
Екстракт лососевої ікри ретельно доглядає шкіру, насичуючи її жирними кислотами, зволожуючи та висвічуючи темні ділянки. В результаті застосування засобу ви не тільки впораєтеся з «ефектом панди», але й розгладите шкіру, зробите її пружною та еластичною.
Бездоганне маскування та освітлення темних кіл під очима – такий результат забезпечить консилер.
Засіб можна наносити за допомогою пензлика або пальців. Нанесіть невелику кількість консилера на проблемну область під очима і акуратно розтушуйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари