Всі категорії
Додати товар

Консилер sephora best skin ever glow

580 грн
Опис

Консилер Sephora best skin ever glow - це нове покоління багатоцільового консилера ,що гарантує свіжий вигляд очей і сяючий природний колір обличчя миттєво та протягом усього дня, а також робить шкіру міцнішою день за днем.

Миттєво сяйво:
- консилер Best Skin Ever Glow пробуджує очі та освіжає колір обличчя.
- освітлює затемнені ділянки та покриває темні кола з першого нанесення.
- маскує недоліки та вирівнює текстуру шкіри. Завдяки миттєвій дії проти втоми контур очей розгладжується, а колір обличчя виглядає підтягнутим і відпочившим.
- Його надтонка та легка текстура непомітна на шкірі та забезпечує середнє покриття для сяючого та рівномірного результату.
- Формула цього коректора проти тьмяного кольору обличчя поєднує в собі довготривалий макіяж із 12-годинною зволожуючою дією.
- Протягом дня відтінки зберігаються - не тьмяніють і не розтікаються в складках або зморшках.
- Його текстура, така ж шовковиста, як у крему для контуру очей, забезпечує тривале відчуття комфорту. Шкіра м'яка і сяюча; воно День за днем ​​шкіра стає помітно красивішою та сяючою:
- Збагачений пребіотиками на рослинній основі, найкращий в історії коректор , підтримує баланс екосистеми шкіри, необхідний для збереження красивої, живої та природно сяючої шкіри. Шкіра з кожним днем ​​стає міцнішою.

Об‘єм :7мл

Відтінки 28 CAMEL, 20 CREAM

Ціна 580 грн

Відправляємо новою поштою

Повернення та обміну не має!
Торг не доречний!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари