Всі категорії
Додати товар

Erborian super bb concealer clair

1330 грн
Опис

Консилер Erborian Super BB Concealer
10 мл. Відтінок Clair

Super BB Concealer — це консилер із високим ступенем покриття, який забезпечує природний здоровий вигляд вашої шкіри: його кремова та зволожуюча формула, що містить 5% ніацинаміду, ідеально маскує темні кола та недоліки, зменшуючи їх день за днем.
• Високий ступінь покриття, стійкість 12 годин
• Немає ефекту маски, допомагає маскувати та боротися зі зморшками
• Зменшує недоліки (прищі, плями, почервоніння)
• Захист від сонця (SPF25) Коректор, який забезпечує негайні та довгострокові видимі покращення стану вашої шкіри.

Super BB Concealer — це консилер із високим ступенем покриття, який забезпечує природний здоровий вигляд вашої шкіри: його кремова та зволожуюча формула, що містить 5% ніацинаміду, ідеально маскує темні кола та недоліки, зменшуючи їх день за днем. Це клінічно доведено!

ТЕМНІ кола: синюватого або багряного кольору, ці темні кола виникають через погану циркуляцію крові та лімфи. Завдяки своїй стимулюючій дії на мікроциркуляцію, есцин, який є у складі SUPER BB CONCEALER, допомагає зменшити видимість судинних темних кіл.

ПІГМЕНТНІ темні кола: коричневого кольору, ці темні кола викликані надмірним виробленням меланіну. Крім певної схильності, двома основними причинами темних кіл є вік і УФ-промені. Окрім індексу SPF25 для захисту області навколо очей від фотостаріння, SUPER BB CONCEALER містить ферментовані квіти женьшеню та 5% ніацинаміду для боротьби з гіперпігментацію.

Спосіб застосування:

Після зволоження обличчя нанесіть консилер Super BB прямо на ті ділянки, які ви хочете відкоригувати: темні кола, недоліки, почервоніння, плями.
Розтушуйте засіб, злегка постукуючи пальцем або використовуючи пензлик чи спонж для макіяжу, залежно від ваших уподобань. Щоб найкраще замаскувати темні кола та отримати ідеальний фініш, розтушуйте контур навколо очей від внутрішнього до зовнішнього. Аплікатор ідеально адаптується до вигинів і невеликих ділянок обличчя для точного та зручного нанесення.

Тип шкіри: для всіх типів шкіри.
Вік: без обмежень.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
erborian.sm
Erborian.sm
Супер-продавець
Суми
95% виконаних замовлень
Був