Всі категорії
Додати товар

Коректори для обличчя

135 грн
Опис

В наявності зелені, рожеві, фіолетові коректори для обличчя, добре лягають під макіяж
Зелений консилер маскує червону сіточку на обличчі, що утворилася в результаті розриву кровоносної судини.
Допомагає приховати запалення і висипання на шкірі.
Пігментацію і веснянки також відмінно перекриває зелений колір коректора.
Відмінно зарекомендував себе зелений коректор для обличчя від почервоніння. Він допомагає делікатно приховати «рум'янець в сільському стилі».
Зелений консилер допомагає приховати і заспокоїти обпалені ділянки шкіри, викликані сонячними опіками (звичайно, не сильними).
Зелений консилер допоможе делікатно приховати сліди алергії.
Зелений коректор для обличчя відмінно ретушує садна, дрібні ранки, укуси комах

Фіолетовий коректор – це один із основних інструментів, які використовуються у макіяжі для виправлення недосконалостей шкіри. Він призначений для боротьби з жовтизною та сірим відтінком на обличчі, які можуть виникати через різні причини, такі як втома, стрес, погана екологія та інші фактори.
Фіолетовий коректор має здатність нейтралізувати жовтизну, створюючи ілюзію свіжості та сяйва шкіри. Він допомагає створити ідеальне рівномірне тонування шкіри, приховуючи її недоліки і надаючи всій особі сяйво і здоровий вигляд.

Рожевий коректор слугує для маскування пігментних плям, веснянок або родимок на світлій шкірі. Також рожевий колір нейтралізує зелені відтінки, а тому добре замасковує зелені жилки на обличчі. Рожевим коректором не варто користуватися, якщо ви хочете приховати фіолетові відтінки на шкірі, адже їх він тільки підкреслить.
30г
Ціна за один

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Рожевий
Розмір:
  • 30мл