Всі категорії
Додати товар

Безсиліконовий гель-праймер grown alchemist anti-pollution primer

990 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Grown Alchemist - Anti-Pollution Primer - 50 ml

Революційний легкий детоксикуючий гель-праймер, що не містить силікону, миттєво вбирається, створюючи максимально захищену та гладку поверхню; рівень зволоження помітно підвищується, природний здоровий бар'єр шкіри помітно посилюється, а зморшки та пори розгладжуються, створюючи здорову та бездоганну шкіру.

Комплекс Anti-Pollution Shield — потужна формула сприяє правильному функціонуванню клітин, створюючи фізичний бар'єр між клітинами шкіри та штучним синім світлом, захищаючи шкіру від пошкоджень, спричинених випромінюванням синього світла.
Пребіотичний пептид покращує мікробіоту шкіри, помітно покращує функцію епідермального бар'єру, підвищуючи зволоженість та захищаючи шкіру від агресивних факторів навколишнього середовища, які старять уразливий міський вигляд.
Екстракт гриба ганодерми інгібує окислення та запалення, що сприяє детоксикації клітин шкіри, одночасно збільшуючи зволоження шкіри для видимого відновлення шкіри та зменшення зморшок.
Комплекс Gel-Primer Base являє собою основу, що не містить силікону, з зволожуючими властивостями, яка приховує пори і зморшки, створюючи рівний колір обличчя для чудового нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була