Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний праймер для обличчя avon magix hydrating, 30 мл

145 грн
Опис

Зволожувальний праймер для обличчя Avon Magix Hydrating, 30 мл

Праймер для обличчя — «страхування» вашого макіяжу. Magix Hydrating підходить для сухої та зневодненої шкіри, допомагає поліпшити її стан і зовнішній вигляд.

Переваги продукту

Нанесення засобу як бази дасть змогу мейкапу довше залишатися свіжим і подовжує його стійкість. Шкіра після нанесення праймера стає шовковисто-гладкою та м’якою.

Як діє?

Зволожувальний праймер створює гладку й рівну основу для нанесення наступних засобів. Доглядальні компоненти, що є в складі засобу, піклуються про захист шкіри.

Б’юті-поради

Після нанесення праймера та тонального засобу закріпіть макіяж пудрою. Щоб не нашаровувати багато пудри протягом дня, скористайтеся сухими серветками, якщо з’явиться жирний блиск.
Склад товару Зволожувальний праймер для обличчя Avon Magix Hydrating, 30 мл

Aqua, Glycerin, Isododecane, Butylene Glycol, Peg-8, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone, Propanediol, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol Denat., Phaeodactylum Tricornutum Extract, Tocopherol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ci 42090.
Як використовувати Зволожувальний праймер для обличчя Avon Magix Hydrating, 30 мл

Нанести невеликими мазками на щоки, лоб та підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, кисті або спонжа.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize