Всі категорії
Додати товар

Праймер для обличчя lumene invisible illumination dewy glow, 30 мл

800 грн -38% 500 грн
Опис

Праймер новий та оригінальний, замовляла на Feelunique, спробувала пару разів, мені не підійшов. На 3 фото можна побачити, що флакончик майже повний. Тому продаю з великою знижкою.

Lumene Invisible Illumination [Kaunis] Dewy Glow Gel Primer - це гелева основа під макіяж, яка також чудово доглядає шкіру.Незвичайне поєднання північної верби, дорогоцінних північних водоростей та арктичної джерельної води позитивно впливають на зовнішній вигляд та стан шкіри. Вони помітно покращують рівень зволоження та живлення, а також мають розгладжуючий і освітлюючий ефект. Крім того, косметичний засіб запобігає надмірному висиханню шкіри протягом дня і робить її гладкою та оксамитовою на дотик. Його дія може тривати до 24 годин.

Легка гелева консистенція бази Dewy Glow Gel Primer ідеально готує шкіру до нанесення декоративної косметики та ефективно продовжує її стійкість, завдяки чому вона виглядатиме феноменально багато годин. Продукт легко розподіляється по обличчю та ідеально зливається зі шкірою, залишаючи хороший сяючий фініш. Веганський продукт.

Віддаю перевагу безпечній оплаті, або ж надсилання з передоплатою в за доставку в дві сторони. Відправлення здійснюється відразу, отримаєте своє замовлення наступного дня. З усіх питань запрошую до особистих повідомлень :)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kingansey
kingansey
Супер-продавець
Хмельницький
86% виконаних замовлень
Була