Всі категорії
Додати товар

Kosas glow i.v. vitamin-infused skin illuminating enhancer сяюча база-хайлайтер пробник

35 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Що це таке: чистий, насичений вітамінами засіб для поліпшення шкіри, який миттєво активує яскраве сяйво. Використовуйте цю перламутрову рідину, нанесену під основу, як цілеспрямований хайлайтер, змішуючи з основою або засобом для догляду за шкірою.

Покриття: світле

Оздоблення: Сяйво

Форма випуску: Рідина

Виділені інгредієнти:
- Vitaglow-D: ботанічний комплекс, який помітно підсилює яскравість і зволоження.
- Глутатіон: оздоровча поживна речовина та антиоксидант, який захищає від видимих ​​ознак старіння.
- Екстракти водоростей: живлять шкіру полісахаридами, пептидами та амінокислотами.

Інгредієнти: цей продукт є веганським, не містить глютену, не містить жорстокості та поставляється в упаковці, що підлягає переробці.

Що ще вам потрібно знати: ця перламутрова рідина з легким відтінком забезпечує м’яке сяйво, а 3D-відбивачі світла, підвішені у формулі, дозволяють шкірі сяяти через основу

Що ще вам потрібно знати: ця перламутрова рідина з легким відтінком забезпечує м’яке сяйво, а 3D-відбивачі світла, підвішені у формулі, дозволяють шкірі сяяти через тональний крем і пудру. Багаті поживними речовинами інгредієнти натурального походження на 91% підтримують помітно здоровішу шкіру. Він також гіпоалергенний, не викликає прищів і безпечний для чутливої ​​шкіри.

Цей продукт також протестований дерматологами, безпечний для чутливої ​​шкіри, гіпоалергенний, некомедогенний і не викликає акне.

Як використовувати
Рекомендоване використання:
Для базового блиску:
-- Виберіть тепліший відтінок, ніж ваша справжня шкіра. Нанесіть Glow I.V. на зволожену шкіру за допомогою пальців або вологої губки, під тональний крем.

Для додавання блиску:
-Мікс Glow I.V та ваш улюблений засіб для догляду за шкірою, потім нанесіть пальцями або вологою губкою

Для цілеспрямованого сяйва:
- Виберіть світліший відтінок, ніж ваша справжня шкіра. Нанесіть на ділянки шкіри обличчя де світло потрапляє природним чином (на високі точки щік, перенісся, дугу Купідона та надбрівні кістки).

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була