Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий праймер під макіяж з сяйвом перлів blithe inbetween glow priming cream 30мл

545 грн
Опис

Крем-праймер Blithe InBetween Glow Priming Cream поєднує в собі зволожуючий крем, хайлайтер і базу під макіяж. Завдяки технології Prism засіб миттєво реагує на температуру тіла, зливаючись зі шкірою і надаючи природне сяйво перламутру.

Продукт зміцнює природний захисний бар'єр шкіри, рахунок чого утримує вологу, підтримує оптимальний рівень гідратації, перешкоджає появі запалення і подразнення, створює рівний тон і бездоганно гладке покриття.

Засіб зменшує жирний блиск і запобігає його появі, не залишає липкої плівки, збільшує стійкість макіяжу та зберігає сяючий фініш.

Основні компоненти, що діють:

Фітосфінгозин - фосфоліпід, допомагає боротися з акне і запаленням, запускає процес регенерації клітин, вбудовує в ліпідний бар'єр і зміцнює його, уповільнює старіння.

Ніацинамід (Вітамін В3) зменшує виділення себуму та усуває жирний блиск, освітлює пігментацію та вирівнює тон.

Цераміди зміцнюють захисну гідроліпідну мантію, вбудовуються в природний ліпідний шар, підвищують бар'єрні функції шкіри та запобігають випару вологи.

Бетаїн пом'якшує і розгладжує, підвищує рівень гідратації, надає цитопротекторну функцію, захищаючи клітинні мембрани, бореться із запаленням.

Олія лаванди заспокоює подразнення, чинить антибактеріальний та протизапальний ефект, усуває лущення та сухість.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть крем-праймер на шкіру після всіх етапів догляду перед нанесенням макіяжу, дочекайтеся вбирання

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 30мл