Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір праймер основа laura mercier, vieve, sephora, smashbox

535 грн
Опис

Оригінал! Нові!
❗️ 1 набір в наявності

В наборі:

1. Праймер для обличчя Smashbox The Original Photo Finish Primer

При створенні засобу використовувалися натуральні компоненти, серед яких вітаміни А та Е, екстракт виноградних кісточок та зеленого чаю. Вони піклуються про шкіру, поки праймер забезпечує бажаний візуальний ефект. Він робить шкіру гладкішою, зменшує видимість пор і заповнює зморшки. Також він надає косметиці стійкості.

2. Зволожуючий праймер Pure Canvas Primer Hydrating від Laura Mercier - це великий ковток води для пересохлих часу, який допомагає утримувати вологу в шкірі і зберігає відчуття свіжості на весь день. Екстракт оливкового масла помітно розгладжує і фіксує зволоження, в той час як морські водорості відновлюють шкіру і сприяють довгострокового відновлення вологи.

3. Sephora smooth + blur primer - праймер база під макіяж

Шовковистий праймер під макіяж, що дає ефект м'якого розмиття, звужує пори, тонкі лінії та зморшки. Він ідеально підходить як гладка основа для продовження стійкості макіяжу і розроблена для всіх типів шкіри.

4. Універсальний засіб для сяяння Skin Dew від VIEVE розроблено для того, щоб створити ідеальну глянцеву сяючу вуаль у вашому макіяжі.
Цей рідкий хайлайтер, який підходить для вашого обличчя та тіла, виготовлено з корисних до шкіри інгредієнтів для досягнення природного сяючого фінішу, який доповнює золотистий відтінок.

5. Основа під макіяж rms beauty re evolve radiance locking primer

Ефективний праймер без силікону, що підсилює сяйво.
Він забезпечує догляд за шкірою, зберігає макіяж протягом усього дня та підвищує зволоження до 24 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой