Всі категорії
Додати товар

Компактна пудра для обличчя holika holika holi pop blur pact spf 30 pa+++

200 грн
Опис

Компактна пудра для обличчя Holika Holika Holi Pop Blur Pact з ефектом «фотошопа» здатна максимально приховати нерівності та зробити шкіру ідеальною на вигляд. Такий незвичайний ефект досягається завдяки світловідбивним частинкам у складі, які заломлюють світло і всі дрібні недосконалості шкіри будуть приховані від сторонніх поглядів.

Пудра чудово лягає на шкіру, вирівнюючи колір і текстуру, надає оксамитову м'якість, справляється з жирним блиском і запобігає появі нового, і водночас абсолютно не сушить, не забиває пори та забезпечує комплексний догляд. Ще одна важлива властивість засобу — захист від ультрафіолету.

Завдяки унікальному світловідбивному порошку, відбувається візуальне відбиття світла, і шкіра здається ідеально гладкою. Крім того, компонент надає захисну та антибактеріальну дію. Тальк у складі засобу сприяє абсорбації зайвого жиру, запобігає розвитку запальних процесів і чудово матує.

Екстракт білого гриба підвищує швидкість обмінних процесів, покращує мікроциркуляцію крові, бере участь у синтезі колагену та зміцнює структуру шкіри. Екстракт лілії спрямований на активне вибілювання епідермісу у разі гіперпігментації та слідів від акне, приховує недосконалості та нормалізує гідробаланс. Лецитин оздоровлює, звужує пори та нормалізує роботу сальних залоз. Спеціальний комплекс амінокислот підвищує рівень зволоженості епідеримсу та його еластичність. Пудра також надійно захищає від впливу ультрафіолету та фотостаріння шкіри.

Поради щодо застосування: Нанести на поверхню шкіри обличчя за допомогою спонжа.

Має сонцезахисний фактор SPF30 PA+++.

Відтінки:
01 Light Beige
02 Natural Beige

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари