Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір пудр для конторування

249 грн
Опис

Набір пудр для контурування обличчя

За допомогою цієї палетки ви зможете підкреслити кращі риси свого обличчя.

Набір складається з 2 відтінків стульптора - світлого та темного. Світлий відтінок можливо використовувати як звичайну пудру, на усе обличчя, так і для пом'якшення зон скульптурування темною пудрою .Темний відтінок допоможе підкреслити обличчя, вдосконалити форму.

Набір має насичену пігментацію природніх відтінків, без особливих зусиль змішується з тоном шкіри і надає обличчю виразності та чіткості.

Компактний набір мінеральних пудр з шовковистою текстурою забезпечує рівне нанесення та надає можливості поступово нашаровувати продукт. Лягає невагомим шаром і максимально підлаштовується під природній відтінок шкіри.

Світлий відтінок - може використовуватись, як звичайна пудра на усе обличчя. Мінеральна формула регулює виділення шкірного жиру і сприятливо впливає на шкіру. Зволожує, візуально розгладжує дрібні зморшки та мікротріщини, зменшує видимість пор. Захищає шкіру від розвитку запальних процесів, попереджаючи роздратування. Заспокоює, пом'якшує та матує шкіру обличчя.

Вирівнює зони скульптурування темною пудрою та освіжає колір обличчя. Надає шкірі доглянутого вигляду. Навіть при більш щільному нанесенні не створює «ефекту маски».

Темний відтінок - максимально природнього, теплого підтону. Універсальний тон, який підійде як для лекого скульптурування так і для більш насиченого. Продукт з легкістю підкреслить вилиці, допоможе надати обличчю бажаної форми та контуру.

Тальк - абсорбує зайву вологу, надлишок себуму, запобігає розвитку запальних процесів, заспокоює та пом'якшує шкіру, попереджаючи роздратування.

Mica (слюда) - відбиває й розсіює світло, зменшуючи видимі зморшки й пори, матує шкіру, зменшуючи жирний блиск, не забиває пори.

Гліцерин - зволожує, розгладжує дрібні зморшки та мікротріщини, захищає шкіру від запалень та подразнень.

Важливі переваги:

· мінеральна формула

· універсальний набір продуктів

· компактний розмір

· обидва відтінки мають легку та м'яку текстуру

· можливе пошарове нанесення для отримання більш насиченого кольору

· матує шкіру, зменшуючи жирний блиск

· комфортна текстура, що не забиває пори

· захищає шкіру від запалень та подразнень

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Продавець
aljocsh
aljocsh
Київ
40% виконаних замовлень
Була