Всі категорії
Додати товар

Пудра прозора для обличчя розсипчата

200 грн
Опис

Мінеральна пудра - це компактний продукт догляду з багатим мінеральним комплексом. Пудра не тільки успішно маскує недоліки шкірного покриву обличчя та прибирає надмірну жирність з епідермісу, вона сприяє відновленню здоров'я шкіри, збагачує цінними мінералами, контролює потовиділення, нормалізує гідробаланс шкіри, створює надійний захисний бар'єр від агресивного впливу погодних факторів та руйнівної дії ультрафіолету. Ідеально підходить для жирної шкіри. Стане незамінним помічником і порятунком для людей, які мають жирну шкіру. Вона усуває зайву жирність, маскує недоліки шкіри, відновлює її здоров'я та створює надійний захист від негативних зовнішніх впливів. Підходить як основа під макіяж.

Активні компоненти пудри:

Екстракт натуральної м'яти з корейського острова Чжечжу сприяє охолодженню шкіри, інтенсивному очищенню, заспокоює шкірний покрив, знімає втому та оксидативний стрес. Підсушує шкіру та нормалізує роботу сальних залоз, блокує хвороботворні бактерії, нормалізує мікрофлору, перешкоджає інфекціям та запальним процесам. Активні інгредієнти м'яти заряджають шкіру енергією та життєвою силою.

Мінеральний порошок діоксиду кремнію бореться з надлишковим виробленням сальних залоз, активно поглинає надлишки жиру на шкірі, сприяє рівномірному розподілу підшкірного жиру на поверхні епідермісу, надає шкірі гладкості.

Мінеральна слюда сприяє ефектному матуванню шкіри, зменшує жирний блиск.

Рожеві перли захищають шкіру від ультрафіолетових променів, спрацьовують як природний фільтр. Перламутровий пігмент оптично вирівнює, маскує дефекти шкіри, включаючи зморшки. Рожеві перли мають у своєму складі цінні солі кальцію, магнію та фосфору, амінокислоти та мікроелементи та активно насичують ними дерму.

Нанесіть пудру на фінальному етапі нанесення макіяжу. Використовуйте пудру протягом дня за необхідності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
qwerty647
qwerty647
Кривий Ріг
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари