Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мінеральна пудра для жирної та комбінованої шкірі

200 грн -31% 139 грн
Опис

Це справжній порятунок для власниць жирного та комбінованого епідермісу. Цей засіб допоможе позбутися від неестетичного жирного блиску без найменшої шкоди для шкіри. Крім того, регулярне використання пудри сприятим щоб нормалізації роботи сальних залоз і балансом вологи. В результаті шкіра буде здоровою і сяючою, а макіяж – бездоганним.
Консистенція мінеральної пудри – це легкий, білий, практично прозорий дрібний порошок, який рівномірно лягає на шкіру, миттєво вирівнює її колір і рельєф. Завдяки легкій текстурі засіб практично не відчувається, зате щільно фіксується і не осипається на протязі всього дня.
У складі повністю відсутні парабени і штучні речовини, зате тут є: кукурудзяний крохмаль, листя перцевої м'яти і зеленого чаю, мінеральна сіль і етилен. Цей коктейль забезпечує відмінну абсорбацію жирних виділень, а також природне матування. Крім того, активні компоненти пудри освіжають і тонізують шкіру, не пересуживают її і не спотворюють природний відтінок.
Пудру слід наносити в якості фінішного штриха мейк-апу, після тонального крему, також вона відмінно підходить для освіження макіяжу в жарку погоду, оскільки сприяє фіксації пігментів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize