Всі категорії
Додати товар

Пудра безбарвна мінеральна матувальна. нова. 5 грамів

125 грн -10% 113 грн
Опис

Стан — новий, Мінеральна пудра Rorec No-Sebum Fresh Mineral Powder — це компактний доглядовий продукт із багатим мінеральним комплексом. Пудра не тільки успішно маскує вади шкірного покриву обличчя та прибирає надлишкову жирність з епідермісу, вона сприяє відновленню здоров'я шкіри, збагачує цінними мінералами, контролює потовиділення, нормалізує гідробаланс шкіри, створює надійний захисний бар'єр від агресивного впливу погодних чинників і руйнівної дії ультрафіолету. Ідеально підходить для жирної шкіри. Стане незамінним помічником і порятунком для людей, що мають жирну шкіру. Вона усуває зайву жирність, маскує вади шкіри, відновлює її здоров'я та створює надійний захист від негативних зовнішніх впливів. Підходить як база під макіяж.

Активні компоненти пудри:

Екстракт натуральної м'яти з корейського острова Чжечжу сприяє охолодженню шкіри, інтенсивному очищенню, заспокоює шкірний покрив, знімає втому та оксидативний стрес. Підсушує шкіру та нормалізує роботу сальних залоз, блокує хвороботворні бактерії, нормалізує мікрофлору, перешкоджає інфекціям і запальним процесам. Активні інгредієнти м'яти заряджають шкіру енергією й життєвою силою.

Мінеральний порошок діоксиду кремнію бореться з надлишковим виробленням сальних залоз, активно поглинає надлишки жиру на шкірі, сприяє рівномірному розподілу підшкірного жиру на поверхні епідермісу, надає шкірі гладкості.

Мінеральна слюда сприяє ефектному матуванню шкіри, зменшує жирний блиск.

Рожеві перли захищають шкіру від ультрафіолетових променів, спрацьовує як природний фільтр. Перламутровий пігмент оптично вирівнює, маскує дефекти шкіри, включно з з зморшками. Рожеві перли мають у своєму складі цінні солі кальцію, магнію та фосфору, амінокислоти та мікроелементи й активно насичує ними дерму.

Переваги дії:

Ефект матування. Пудра рівномірно лягає на шкіру, надає обличчю матовий фініш і створює чудовий ефект природності та натуральності.

Стійкість. Засіб має стійкість, не скочується, не зсипається впродовж тривалого часу.

Спосіб застосування: нанесіть пудру на фінальному етапі нанесення макіяжу. Використовуйте пудру впродовж дня за потреби.

терміни чудові.

5 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари