Всі категорії
Додати товар

Мінеральна прозора пудра, що матує innisfree no sebum mineral powder

335 грн
Опис

Розсипчаста мінеральна пудра від корейського косметичного бренду INNISFREE з лінії NO SEBUM буде актуальною для жирного та комбінованого типу шкіри, а також і для чутливої. У своєму складі містить тільки натуральні екстракти і компоненти, які не тільки виконують декоративну роль, але й мають властивості, що доглядають.

Пудра зволожує шкіру, таким чином підтримуючи оптимальний рівень вологи в шкірі та її гідроліпідний баланс, а також знімає запалення, підліковуючи вашу шкіру. Має яскраво виражений ефект себум регулювання, що буде актуальним для жирно-комбінованого типу шкіри.
Засіб містить натуральні екстракти та компоненти, які активно доглядають шкіру: зволожують, абсорбують зайвий шкірний жир, а також регулюють виділення себуму. Крім цього, пудра має антивіковий і антиоксидантний ефект, доглядаючи за шкірою і попереджаючи передчасне старіння. Також у складі присутні мінерали з острова Чеджу в Південній Кореї та екстракт м'яти.

До складу входять такі компоненти:
Екстракт олії м'яти має антисептичні та антизапальні властивості. Охолоджує шкіру, знімає запалення та перешкоджає появі нових, а також активно підвищує регенераційні та захисні функції вашої шкіри.
Екстракт алое, який є універсальним компонентом для будь-якого типу шкіри. Алое має антиоксидантну та антисептичну дію, знезаражує ранки і бореться з акне та постакне, піклуючись про красу та молодість вашої шкіри.
Екстракт центели азіатської відповідає за якісне зволоження шкіри на клітинному рівні, піклуючись про її водно-жировий баланс. Підтримує шкіру пружною та здоровою, прискорюючи обмін речовин на клітинному рівні.

Компонент ніацинамід має ефект, що освітлює, бореться з пігментацією і пігментними плямами, перешкоджаючи їх появі. Має зволожуючий ефект, а також збільшує синтез колагену та еластину на клітинному рівні шкіри.

Спосіб застосування: нанести за допомогою пухівки або пензлика після базового макіяжу: тонального засобу/бб-крему/консилера та пройтися акуратними рухами по обличчю. При нанесенні за допомогою пензлика рекомендується попередньо зтрусити залишки засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари