Всі категорії
Додати товар

Мінеральна пудра, що матує, etude house, zero sebum drying powder, 6 грам

295 грн
Опис

Мінеральна пудра від бренду ETUDE HOUSE з Кореї – чудовий матуючий засіб, призначений для жирної, комбінованої та проблемної шкіри, схильної до рясного виділення жирного блиску. Легка за щільністю пудра не має кольору, на обличчі непомітна. Вона на 80% складається з мінеральних речовин, які сприяють рівномірному нанесенню та забезпечують ідеальний матовий ефект.

Гідроксипатит забезпечує надійний захист від ультрафіолету, запобігаючи утворенню пігментних плям.
Олія бергамота знімає синдром подразненої шкіри, заспокоює запальні процеси та має м'яку освітлювальну дію. Компонент контролює процес вироблення себуму, не даючи можливості кожному жиру виділятися в надлишку, і тим самим звужуючи пори.
Олії цитрусових (лимон, лайм, апельсин) сприяють поліпшенню загального стану епідермісу, дають ефект відбілювання і зменшують жирність шкіри.
Олія екваліпта – антисептик рослинного походження, який легко та швидко справляється із запаленнями.
Олія сосни відповідає за відновлення шкіри від негативних факторів, знезаражує її та активізує власну захисну функцію епідермісу.
Екстракт материнки – справжній порятунок для подразненої шкіри, що сприяє покращенню обмінних процесів у клітинах.
Екстракт кори білої верби приводить у норму процес вироблення шкірного сала, зменшує пори, видаляє ороговілий шар клітин, та сприяє загальному поліпшенню стану шкіри обличчя.
Екстракт шоломника байкальського – протимікробний засіб рослинного походження, що виконує функцію антиоксиданту. Компонент покращує проникнення у шкіру інших корисних елементів.
Екстракт бавовни глибоко зволожує епідерміс та пом'якшує його, сприяючи поліпшенню дихальної здатності клітин. Бавовна захищає шкіру від раннього в'янення та підвищує загальний імунітет.

Застосування
Засіб необхідно використовувати завершальним етапом макіяжу або точково протягом дня, щоб не з'являвся жирний блиск. Для нанесення пудри скористайтеся спонжем, який додається в комплекті. Не наноси пудру товстим шаром, невеликої кількості засобу буде достатньо, щоб зробити матовою шкіру.

Об'єм 6 грам.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари