Всі категорії
Додати товар

Maybelline new york superstay 16hr powder пудра для обличчя, відтінок 21

350 грн
Опис

Ідеальний колір обличчя й оксамитова шкіра — це не мрія, а реальність, яку легко здійснити! Пудра для обличчя — Maybelline New York SuperStay 16Hr Powder має оптимальну текстуру, яка рівномірно лягає й не відчувається на шкірі. Вона перешкоджає появі жирного блиску та чудово переносить вплив сонця. З такою пудрою вам не страшна спека або дощ, вона не підведе й не зіпсує ваш макіяж.
Ще одна позитивна властивість засобу — це різноманітність відтінків. Кожна представниця прекрасної статі підбере потрібний тон, який матиме природний вигляд, не створюючи відчуття маски на обличчі. Водостійка пудра не забиває пори, залишаючи можливість шкірі дихати. Прекрасно наноситься за допомогою пензля або спонжа й рівномірно розподіляється. Рекомендується наносити на попередньо очищену шкіру. Не має вікових обмежень, вона прекрасно справляється з віковими змінами, делікатно приховуючи їх.
Спосіб застосування:
Нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглого пензля або спонжа. Починайте наносити з центру чола, рухаючись униз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько носом та щоками.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари