Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча колагенова пудра для обличчя enough collagen hydro moisture two way cake...

530 грн
Опис

Зволожуюча колагенова пудра Enough закріпить макіяж та освіжить відтінок обличчя. Її легко розподіляти і вона виглядає на шкірі природно.

Переваги продукту

Завдяки прекрасним властивостям, що покривають, засіб лягає на шкіру прозорим шаром і створює максимально природний і рівний відтінок. Колаген у складі засобу зволожує шкіру та створює легку плівку для запобігання втраті вологи. Фільтри SPF 25 та PA++ захищають шкіру від впливу ультрафіолетових променів (UVB та UVA), перешкоджаючи таким чином фотостарінню.

Продукт міститься в розкішній глянсовій упаковці блакитного кольору з приємним на дотик спонжем та зручним дзеркалом. Пудра витрачається економічно, а змінний блок дозволяє користуватися нею якомога довше.

Бьюті-поради

Для досягнення ідеального покриття рекомендуємо використовувати пудру в комплексі із тональною основою Collagen Moisture від Enough.

Склад товару Зволожуюча колагенова пудра для обличчя Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake SPF 25 PA++ тон 21, зі змінним блоком, 26 г
Talc, Mica, Nylon-12, Titanium Dioxide, Ethylhexylmethoxy Cinnamate, Polymethyl Methacrylate, Silica, Zinc Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polydecene, Methicone, Aluminum Hydroxide, Triethoxy Cyc .01%), Propyl Paraben, Точний склад пігментів вказано на упаковці.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
medve...
medvedykmakeupinstag
Мостиська
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари