Всі категорії
Додати товар

Палетка hourglass ambient lighting palette

3050 грн
Опис

! Оригінал!
Hourglass Ambient Lighting Palette – палітра з трьох відтінків для створення ідеального та природного тону обличчя.

Засіб має ефект фотошопу, завдяки чому шкіра виглядає більш рівною, гладкою та свіжою. На відміну від традиційних пудр, які просто приховують недоліки, Ambіnt Lighting Palette використовує фотолюмінесцентну технологію, щоб пом'якшити і розсіяти різке світло, зробивши шкіру яскравішою і сяючою зсередини.

Палетка включає три універсальні відтінки:

• Incandescent Light («світло від лампи розжарювання») цей відтінок випускається тільки в цій палетці - сяюча пудра. Звичайно, ця пудра може використовуватися тільки як хайлайтер, тому що має видимі перламутрові частинки, хоч і найдрібнішого помелу. Цей хайлайтер перлового кольору. Дуже святковий і блискучий. Якщо його наносити м'яким пензлем (з ворсу білки), можна використовувати і в денному макіяжі.

• Dim Light(«тьмяне світло») - найнейтральніший відтінок (персиково-бежевий) з невидимим перламутром. Дає ефект фотошопу шкіри, згладжує нерівності та пори, приховує неоднорідний колір, робить шкіру сяючою зсередини без "жирного" блиску.

• Radiant Light («дуже яскраве світло») – пудра-бронзер бежево-жовтого кольору. Містить дуже дрібні перламутрові частинки, завдяки чому цей колір прямо пожвавлює обличчя, робить його рельєфним.

Ці відтінки підходять всім тонам шкіри і роблять її ідеальною у будь-якому типі світла, включаючи світло фото спалаху. Продукт не містить парабенів, тальку, ароматизаторів, клейковини.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари