Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Прозора фінішна пудра charlotte tilbury airbrush brightening flawless finish powder, оригінал

1780 грн -22% 1400 грн
Опис

Об'єм: повнорозмір, 9g
Класифікація: елітна
Країна ТМ: Великобританія
Зроблено в: Італія

Airbrush Brightening Flawless Finish — це прозора фіксувальна пудра, яка підсвічує і злегка освітлює шкіру, створює ефект ліфтингу, а ще блюрит пори та недосконалості. Завдяки найменшому помелу лягає на шкіру невагомою вуаллю й не підкреслює недосконалості. Формула пудри максимально тонка, що дає змогу їй красиво лежати на шкірі, не створюючи ефекту сильної запудри.

Вона також чудово працює як освітлювальна пудра під очима та приховує темні кола, немов фільтр. Ваш погляд буде свіжим і відпочилим, навіть якщо вимальовували лише кілька годин. Запатентована технологія Light-Bounce в колаборації з гіалуроновою кислотою, вітаміном C і веганським колагеном створює зволожену шкіру та відпочилий колір обличчя. Макіяж тримається до 16 годин. Завдяки магічним мікросферам пудра чудово ковзає шкірою й не залипає, що забезпечує рівномірне покриття. Компоненти, що містяться в складі, працюють як фотошоп і блютять шкіру. З цією новинкою ви матимете бездоганний вигляд!

Cпособ застосування: Нанести пудру за допомогою пензля на завершальному етапі макіяжу.

Є подряпини на задньому боці паковання, пошкодилася наклейка в процесі зберігання. Без коробочки, оскільки я залишала для власного використання, але з'явився повтор. Нова, оригінал. Заказувала з Британії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize