Всі категорії
Додати товар

Milani even touch powder foundation shell 01 пудра

600 грн
Опис

Вітринка поверхня з невеликими дефектами. Дивіться фото. Тон 1
Це приголомшлива компактна пудра для ідеального макіяжу. Вона покликана забезпечувати рівномірний колір обличчя та створювати матовий ефект, маскувати невеликі дефекти з неглибокими зморшками, а ще змушує шкіру немов світитися зсередини. Попри щільне покриття, Milani Even Touch Powder Foundation має природний вигляд і практично не відчувається на шкірі.

У вишуканому золотистому футлярі, обладнаному дзеркальцем, представлена ніжна пудра, яка вирізняється шовковистою консистенцією. Для її нанесення знадобиться лише кілька секунд завдяки м'якому пуху з оксамитовою поверхнею, передбаченою в комплекті. Основа легка, але прекрасно приховує вади у формі легкого почервоніння, надаючи шкірі обличчя здорового та рівного тону.

Косметичну формулу збагатили особливими компонентами, здатними поглинати надлишки шкірного жиру, зволожувати та живити клітини, насичувати їх життєвою енергією. Завдяки додаванню до складу світлозахисних фільтрів пудра ще й захищає від згубного впливу ультрафіолету, у такий спосіб зберігаючи красу та продовжуючи молодість.
Доставка після повної оплати.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nefertiti77
NEFERTITI
Кривий Ріг
62% виконаних замовлень
Була