Всі категорії
Додати товар

Бейкінг пудра розсипна прозора

69 грн
Опис

Пудра розсипчата прозора натуральний колір I Heart Revolution, у коробочці половина.

Світ косметики – багатогранний і різноманітний. У ньому навіть звична пудра може виконувати багато корисних функцій. Яскравим прикладом стане розсипчаста кокосова пудра для обличчя бренду I Heart Revolution. З її допомогою можна: надовго зафіксувати макіяж; усунути набридливий блиск; працювати в техніці «Baking»)

✔️Пудра ефективно фіксує кремові текстури

✔️Запобігає скочуванню тонального крему в складочках: так)

✔️Добре абсорбує надлишок себуму протягом усього дня

✔️Пігмент адаптується під відтінок шкіри

✔️Аромат: має приємний запах персика)

✔️Спосіб нанесення: можна наносити як сухим, так і вологим способом)

✔️Веган-засіб: так)

✔️Відтінок: light medium)

✔️Стан: новий)

Спосіб застосування: нанести пензликом або спонжем на очищене і підготовлене обличчя, чи поверх тонального крему; надлишки зняти; використовуйте вологим способом для більш інтенсивного досягнення результату)

Існує безліч засобів, за допомогою яких можна зафіксувати макіяж і продовжити його акуратний зовнішній вигляд, але фаворитом серед безлічі дівчат залишається розсипчаста пудра для обличчя. Бренд I Heart Revolution створив особливу формулу, яка чудово справляється зі зайвим блиском, пом'якшує контуринг і дає змогу всім кремовим текстурам професійно «всістися» на вашому обличчі. Makeup Revolution I Heart Revolution Loose Baking Powder формує оксамитову поверхню шкіри і зміцнює Вашу впевненість у собі. З нею Ви зможете відчути себе професійним художником і макіяж-експертом!

Вона впевнено підлаштовується під відтінок Вашої шкіри, маскує почервоніння і дарує привабливий оксамитовий фініш. Все, що потрібно для бездоганного і стійкого образу!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари