Всі категорії
Додати товар

Бронзувальна пудра з ефектом сяйва clarins ever bronze compact powder #02 medium 10 г

1150 грн
Опис

Clarins Ever Bronze Compact Powder — дует пудри та бронзера, створений на основі природних інгредієнтів, щоб дарувати вашій шкірі сонячне сяйво. Ультралегка текстура дає змогу вашій шкірі вільно дихати, створюючи водночас ідеальний тон обличчя. Порошок ідеально вбирається, не пересушуючи шкіру, забезпечуючи невидиме, легке покриття. Цей універсальний продукт може бути використаний для підкреслення контурів обличчя або створення ефекту сяйної засмаги.

Створений із використанням 90% натуральних інгредієнтів, включно з органічною кокосовою олією, він надає відчуття комфорту під час нанесення. Рослинні екстракти у формулі пом'якшують і захищають шкіру від зневоднення. Екстракти зеленого чаю та сафлору дбайливо піклуються про вашу шкіру, захищаючи від старіння.

Ця компактна пудра-бронзер створює на вашій шкірі природне сяйво й ідеально підходить для всіх типів шкіри, включно зі нормальною, жирною, комбінованою та сухою. Вона легко створює ефект засмаги, підкреслює риси обличчя та гарантуючи природність образу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?