Всі категорії
Додати товар

Палетка пудр для обличчя hourglass ambient lighting palette

3100 грн 3100 грн
Опис

Відтінки: Dim Light, Incandescent Light, Radiant Light

Hourglass Ambient Lighting Palette - палітра з трьох відтінків для створення ідеального та природного тону обличчя.

Засіб має ефект фотошопу, завдяки чому шкіра виглядає більш рівною, гладкою та свіжою. На відміну від традиційних пудр, які просто приховують недоліки, Ambient Lighting Palette використовує фотолюмінесцентну технологію, щоб пом'якшити і розсіяти різке світло, зробивши шкіру яскравішою і сяючою зсередини.

Палетка включає в себе три універсальні відтінки:

Incandescent Light цей відтінок випускається тільки в цій палетці - сяюча пудра. Звичайно, ця пудра може використовуватися тільки як хайлайтер, оскільки має видимі перламутрові частинки, хоч і найдрібнішого помелу. Цей хайлайтер перлинного кольору. Дуже святковий і блискучий. Якщо його наносити м'яким пензлем, можна використовувати і в денному макіяжі.
Dim Light -  самий нейтральний відтінок (персиково-бежевий) з невидимим перламутром. Дає ефект фотошопу шкіри, згладжує нерівності та пори, приховує неоднорідний колір, робить шкіру сяючою зсередини без "жирного" блиску.
Radiant Light - пудра-бронзер бежево-жовтого кольору. Містить дуже дрібні перламутрові частинки, завдяки чому цей колір прямо пожвавлює обличчя, робить його рельєфним.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари