Всі категорії
Додати товар

Легендарна французька пудра caron

2300 грн
Опис

В наявності відтінки: Translucide, Madame
Під замовлення - будь-який відтінок

Надзвичайно тонка розсипчаста пудра CARON відома своєю унікальною високотехнічною легкою формулою, а також ароматом болгарської троянди.

Улюблена квітка відомого парфюмера Ернеста Дальтрофа не тільки послужила джерелом натхнення для створення деяких з найкрасивіших парфумів CARON. Вона запропонувала собі один із своїх найбільших винаходів: пудру, що залишає на шкірі справжній аромат задоволення.

Вже більше століття Maison CARON ставить свій досвід на службу краси обличчя.

В 1908 вперше було виготовлено пудру Pompon Poudre, це був ароматний рисовий порошок, упакований у пакетики для нанесення безпосередньо на шкіру, і цим самим зробив революцію в бюті індустрії. А в 1930-х роках успіх був підтверджений двома неперевершеними текстурами пудри, Madame Peau Fine та Mademoiselle Peau Fraîche, отриманими з використанням незміненого процесу, який досі залишається секретом.

Зроблена у Франції пудра складається з натуральних мінералів, які подрібнюють, просіюють та змішують стільки разів, скільки необхідно, щоб отримати максимально пухкий порошок.

Пудра CARON випускається у двох формулах: The Classics і The Transparents.

✔️Класичні пудри призначені для нормальної та комбінованої шкіри. Вони містять каолін, який поглинає надлишки шкірного сала та забезпечує покриття та матування макіяжу.

✔️Серія Transparents розроблена для сухої та чутливої ​​шкіри, ці прозорі пудри містять мікрочастинки слюди, які відбивають світло, а також пом’якшувачі для отримання м’якої та шовковистої шкіри. Макіяж легкий і природний, колір обличчя сяючий.

В складі немає консервантів. Пудра збагачена оксидом цинку з обволікаючими та антибактеріальними властивостями, а також магнієм, що забезпечує сяйво кольору обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beauty.butik
BeautyButik
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари