Всі категорії
Додати товар

Flormar loose powder розсипчата пудра

250 грн
Опис

Характеристики:
Вік: 18+
Об'єм: 18g
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Туреччина
Зроблено в: Туреччина
Опис
Пудра - це невід'ємна частина косметичного арсеналу кожної дівчини! Саме з нею можна варіювати інтенсивність покриття, зробити макіяж максимально природним, при цьому добре замаскувавши недоліки. Такими та ще багатьма позитивними властивостями володіє розсипчаста пудра від Flormar.

Вона підійде для всіх типів шкіри, але найкраще проявить себе на сухій, оскільки володіє сильним зволожувальним ефектом. Її інноваційна формула дозволяє утримувати вологу, що позбавляє шкіру проблеми зневоднення, стягнутості й лущення. Пудра володіє найніжнішою текстурою, приємно лягає на шкіру, рівномірно розподіляється, не залишаючи ніяких розводів або плям. У її складі знаходиться функціональний комплекс, що складається з декількох натуральних олій і вітамінів, які добре живлять шкіру, сприяють регенерації клітин, покращуючи її стан. Багата палітра відтінків дозволить кожній дівчині підібрати ідеально відповідний для себе. Крім того, вона має сонцезахисний фактор, тому ідеально підходить для літнього сезону.

Спосіб застосування: нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглого пензля чи спонжа. Починайте наносити з центру лоба, рухаючись вниз вилицями до підборіддя. Пройдіть легенько по носу й щоках.
тон 05

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
92103
92103
Малин
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари