Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча колагенова пудра enough collagen hydro moisture two way cake spf 25, №13

320 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ,

Зволожуюча колагенова пудра із змінним блоком підходить для всіх типів шкіри. Вона відмінно фіксує макіяж, матує, робить шкіру гладкою та оксамитовою. Пудра містить морський колаген, який прискорює синтез колагену та еластину в тканинах, підвищує еластичність шкіри та глибоко її зволожує. Не провокує поява сухості та лущення.
Пудра дає легке невагоме покриття, відмінно підходить для фіксації макіяжу, продовжує його стійкість і усуває жирний блиск, який з'являється протягом дня. У комплекті йде додатковий рефіл пудри, на який ви зможете змінити вже закінчений рефіл з футляра і продовжувати радіти неймовірному ефекту пудри знову і знову.
Спосіб застосування: Використовуйте як завершальний етап макіяжу або для маскування недосконалостей. Нанесіть пудру за допомогою спонжу, що йде в комплекті.

Характеристики

Бренд: Enough
Країна виробництва: Корея, Республіка
Вид: Компактна пудра
Клас: Мас-маркет
Призначення: Вирівнювання тону обличчя
Ефект: Матування
Ступінь захисту: SPF 25/PA++
Склад: alc, mica, nylon-12, titanium dioxide, ethylhexylmethoxy cinnamate, polymethyl methacrylate, silica, zinc stearate, dimethicone, hydrogenated polydecene, methicone, aluminum hydroxide, Triethoxy cyclyl silane, BHT, fragrance, hydrulose decollagen (0.01%), propyl paraben, methyl paraben, yellow iron oxide, red iron oxide, black iron oxide

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари