Всі категорії
Додати товар

Пудра dominique

500 грн
Опис

********* ********* ****** & **** ******* ****** – масляниста, але легка розсипчаста пудра для закріплення макіяжу, яка розгладжує, розмиває фокус та усуває блиск шкіри. Вона легко забезпечує бездоганне покриття протягом усього дня та створює "блюр-ефект" як після фільтрів у **********

Пудра з ефектом м'якого фокусу від ********* ********* збагачена гіалуроновою кислотою, щоб зберегти рівень зволоженості та зафіксувати макіяж. Довготривала формула не забиває пори і матує шкіру, надаючи їй гладкості та ідеального вигляду.

Коли ваша тональна основа має бездоганний вигляд, візьміть цю пудру, щоб закріпити її. Стійка формула допомагає матувати, розмивати та розгладжувати тон обличчя, досягаючи ефекту досконалої шкіри та не забиваючи пори. Крім того, гіалуронова кислота у складі пудри допомагає запобігти сухості шкіри та уникнути відчуття маски.

Пудра ********* ********* ****** & **** ******* ****** не ускладнює макіяж, виглядає природно та добре фіксує його. Її ніжна шовковиста текстура та розсипчаста консистенція гарантують комфортне нанесення. Прозора безбарвна пудра гарантує натуральність та чудово поєднується з будь-яким відтінком шкіри. Головне – наносити її тонким шаром для непомітного матового фінішу.

Відтінок *********** – ​​універсальний прозорий.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари