Всі категорії
Додати товар

Мінеральний хайлайтер джульєтта 203 тон - 10 мл gz

294 грн
Опис

Мінеральний хайлайтер з дрібними блискітками шиммерними актуальний для природного макіяжу. Він подарує легке сяйво шкірі, практично не виділяється на ній і надає гарного натурального тону.

Мінеральний хайлайтер використовується для створення красивого тону шкіри. Він чудово приховує нерівності та дефекти на обличчі, а також гарно виділяє його природні вигини. За допомогою цього засобу шкіра стає привабливою і сяючою, набуває ідеального рельєфу з гарним легким свіченням.

Розсипчастий хайлайтер – це корисний для епідермісу продукт, що складається з мінералів, натуральних пудр та органічних пігментів. Засіб не забиває пори, допомагає усунути лущення та запалення.

Гіпоалергенний хайлайтер необхідний для освітлення певних ділянок обличчя, завдяки чому можна вдосконалити зовнішність і досягти приголомшливих результатів без зайвих зусиль. Головне наносити його тонким шаром і лише на правильні зони.

Застосування

Хайлайтер наносять у невеликій кількості щільним нешироким пензлем. Якщо на обличчі є помітні проблемні ділянки, то попередньо їх маскують консилером або коректором. На завершення покривають обличчя мінеральною пудрою.

Умови зберігання

1 рік у темному нежаркому місці.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Колір: Бежевий
Класифікація косметичного засобу: Професійна
Гіпоалергенний: Так
Додатковий ефект: Маскування недоліків
Вид та форма випуску: Кульки
Тон: Золотисто-бежевий
Тон: Прозорий
Тип пудри: Мерехтлива

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари