Всі категорії
Додати товар

Мінеральна матуюча пудра matte prouve

405 грн
Опис

Ідеально підійде ддя власниць шкіри яка схильна до жирності, а також до жирності в Т - зоні (лоб, ніс, підборіддя). Мінеральна пудра та сипуча тональна основа MATTE SKIN має гіпоалергенну та ніжну формулу, тому вона підійде також для чутливої та схильної до подразнення шкіри. Вміст зеленої глини та оксиду титану дозволяє косметичному засобу вбирати надлишки шкірного жиру, а біла глина, що міститься в складі пудрити, красиво розгладжує шкіру обличчя. У чому наш секрет: поєднання поглинаючих та регенеруючих властивостей зеленої глини з розгладжуючими властивостями білої глини. Обидва компоненти багаті мікроелементами та мінеральними солями, необхідними для правильного функціонування нашої шкіри. Завдяки цьому вони ідеально доглядають за шкірою та помітно розгладжують її.

За що ви її полюбите: за ефект оксамитово-матової шкіри протягом дня, навіть по при погодні умови та для дуже жирної шкіри.

Що вас порадує: інгредієнти, що входять до складу пудри, вбирають надлишки шкірного жиру, завдяки цьому Ваше обличчя виглядає свіжим та не без зайвого блиску.

Представлен в трех оттенках
Светло бежевый
Натуральный бежевый
Средне бежевый

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
swet76
Sweet76
Кривий Ріг
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?