Всі категорії
Додати товар

Пудра vipera cashmere veil powder

50 грн -50% 25 грн
Опис

Ніжна кашемірова компактна пудра Cashmere Veil Powder створена майстрами популярної польської торгової марки Vipera. Вона збагачена мінеральними речовинами, УФ-фільтрами й вітамінами, які подбають про здоров'я, сяйво й молодість вашої шкіри. Зволожувальні, живильні й захисні інгредієнти цієї пудрити подарують шкірі свіжість і м'яка якість, покриваючи її тонкої, невагомою оксамитовою вуаллю. Завдяки легкій та ніжній текстурі пудра добре лягає на шкіру, надаючи їй рівного матового відтінку. Матувальні часточки пудри усувають жирний блиск і коригують виділення шкірного сала. Пудра не забиває пори й дозволяє шкірі обличчя дихати. Її зволожувальні інгредієнти зберігають оптимальний баланс вологи всередині клітин епідермісу, роблячи шкіру свіжою та еластичною протягом усього дня. Також пудра не пересушує чутливі ділянки шкіри, перешкоджає її лущенню й появі подразнень.
Тальк додає шкірі м'якості й створює ефект матової вуалі. Каолін і цинк приховують дрібні недоліки шкіри, такі як почервоніння й прищики. Ця пудра має приємний запах, поміщена у спеціальний футляр із дзеркальцем і спонжем для зручного та швидкого нанесення.
Спосіб застосування: нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглого пензля або спонжа. Починайте наносити від центру чола, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько по носі й щоках.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natalia201622
natalia201622
Івано-Франківськ
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?