Всі категорії
Додати товар

✔️оригінал палетка рум’яна і хайлайтер natasha denona cupid cheek duo

850 грн
Опис

✅лише оригінал, нова, в упаковці
🌸об’єм 17 грам
🤪Ціна на мейкапі – 2548 грн

😍Natasha Denona Cupid Cheek Duo - чудовий тандем хайлайтера та кремових рум'ян, які миттєво перетворять риси обличчя. Ніжні кремові рум'яна дуже добре лягають на шкіру, дозволяючи легко регулювати насиченість відтінку та чудово зливаючись зі шкірою. Хайлайтер відмінно підкреслює об'єми на обличчі - якщо нанести його на верхню частину вилиці, по спинці носа, на галочку над верхньою губою, на ямку на підборідді і у внутрішні куточки очей, обличчя відразу набуває гарного рельєфу і живого свічення шкіри.

🥰Частинки рум'ян і хайлайтера добре фіксуються на поверхні навіть без попереднього нанесення бази, вони не забивають пори і дозволяють шкірі «дихати». Їх можна наносити як пензлем, так і спонжем або блендером, відтінки ідеально розтушовуються між собою та тримаються неймовірно довго.

У палетку входять два продукти:
✔️Хайлайтер Glow Cream Base – дає м'яке сяйво білого золота, підсвічує та візуально освіжає потрібні ділянки обличчя. Рум'яна Glow ✔️Universal Pinkish Beige - ніжний бежево-персиковий відтінок із теплою золотистою підкладкою дарує ефект природного та здорового рум'янцю.

❤️‍🔥Хайлайтер і рум'яна з палетки Natasha Denona Cupid Cheek Duo будуть добре виглядати на світлій шкірі, а також надають жіночності смаглявій або засмаглій шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари