Всі категорії
Додати товар

Румʼяна lys beauty higher standard satin matte cream blush відтінок self love

436 грн
Опис

Оригінал! Нові! З набору!
⚖️ 4 г
❗️ 1 шт в наявності

Румʼяна LYS Beauty Higher Standard Satin Matte Cream Blush 
Відтінок Self love - димна троянда

високопігментовані кремові рум'яна з натуральним матово-сатиновим фінішем, які дадуть змогу створити  максимально природний відтінок рум'янцю. Рум'яна легко наносяться за допомогою кінчиків пальців, залишать м'який натуральний фініш із ледь помітним блиском і додатково доглядатимуть за шкірою.

Румяна LYS Beauty Higher Standard Satin Matte Cream Blush прекрасно підійдуть для всіх типів шкіри, включно з комбінованою, жирною або сухою. Невагома кремова формула рум'ян доглядатиме шкіру завдяки наявності в складі:

Кремова консистенція рум'ян забезпечує легкий і економний набір засобу та рівномірний розподіл на обличчі, а шовковиста текстура перетворює їх використання на суцільне задоволення, виключаючи як липкість, так і сухість. Водночас відбувається візуальний ефект розгладження та підтягування шкіри. Рум'яна дуже добре лягає на шкіру, а висока пігментація дає змогу отримати потрібну інтенсивність відтінку.

У складі рум'ян немає синтетичних ароматизаторів, парабенів і мінеральних олив, фталатів і сульфатів, а тестування продукту обійшлося без тварин.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари