Всі категорії
Додати товар

Сатинові рум'яна для обличчя eveline cosmetics satin blush, 4 bronzed rose 5,5г

80 грн
Опис

Навіть найкрасивіше обличчя не буде бездоганним без ніжно-рожевого рум'янцю. Рум'яні щічки роблять жіноче обличчя милішим, красивішим і чарівнішим. І саме для того, щоб ваше личко завжди прикрашала ця природна краса, польський бренд Eveline Cosmetics створив сатинові рум'яна для обличчя Satin Blush.

Відтінок цих рум'ян чарівний! Він подібний до кольору тонких пелюсток троянди, тільки ще ніжніший і легший. Чарівний відтінок чудово поєднується з природним кольором вашого обличчя, доповнює й прикрашає його. Наносити сатинові рум'яна - одне задоволення. Вони «лягають» на шкіру найтоншим шаром, рівномірно розподіляючись по ній і роблячи оксамитовою.

Стійкість рум'ян від Eveline Cosmetics приведе вас у захват. Їх вигляд залишається бездоганним протягом багатьох годин з моменту використання та не потребує корекції.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість рум'ян, усміхніться, це кращий спосіб знайти на щоках правильні ділянки для нанесення рум'ян. Злегка торкніться зони «яблук» на щоках і рухайтеся у напрямку до вуха, інтенсивність кольору регулюйте самостійно.

Вік: 18+
Об'єм: 10 g
Виробник: Eveline Cosmetics (Польща)
Зроблено в: Польща

Без пари затестів. Термін придатності не видно, але стан чудовий.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари