Всі категорії
Додати товар

Компактні рум'яна для обличчя charlotte tilbury cheek to chic blusher, love glow, 8 г

1950 грн
Опис

Charlotte Tilbury Cheek to Chic - розкішні рум'яна-бестселер, які вважаються засобом No1 у Великобританії. Вони стануть вашими фаворитами для створення легкого, природного рум'янцю, що так прикрашає кожну жінку.

Культові рум'яна в відтінку Pillow Talk Original справедливо заслужили свою популярність. Палітра складається з двох відтінків - світлішого в першому колі та темнішого в другому. Їх можна використовувати як з окремості, так і разом, отримуючи чудовий результат із легким сяйвом. Сяйливі частинки подарують вашому образу чарівність свіжості та молодості, таке популярне серед сучасних візажистів.

Шовковисті, невагомі пудрові рум'яна у двох відтінках від бренда Charlotte Tilbury будуть саме тією родзинкою, якій не дістало ваш образ. З їхньою допомогою ви легко зможете створити ефект здорового рум'янцю, підкреслити вилиці та правильно розставити акценти в макіяжі.

Завдяки ретельно розробленому складу рум'яна не викликають алергії, а також не погіршують стан шкіри. Рум'яна добре лягають на шкіру, а насиченість відтінку дуже просто регулювати від легкого рум'янцю до насичено-вираженого кольору.

Покриття середньої щільності забезпечує ідеальну змішуваність з іншими текстурами.

Відтінок Love Glow- рожевий із легким сяйвом. Рум'яна матимуть гарний вигляд на шкірі світлих і середніх відтінків.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари