Всі категорії
Додати товар

Кулькові рум'яна chanel poudre uneverselle libre meteorites

900 грн
Опис

Кулькові рум'яна Chanel Poudre Uneverselle Libre Meteorites
Рум'яна CHANEL вони легко підкреслять природну красу вашого образу. Легкий, майже невагомий завдяки найменшому помелу засіб лягає ідеально рівномірно. Для створення натурального, об'ємного кольору кульки в рум'янах змішані особливим чином, яскраві відтінки доповнені ніжнішими та м'якішими.
Якщо правильно підібрати відтінок, то за допомогою цих рум'ян можна створити багато цікавих і незабутніх образів.
Пoдкреслює великілепи обличчя, надає кожному відтінок, від само-природного до самого вишуканого. Під час вислизання дьогом штрихoм надає обличчю свіжого вигляду. У разі прoфесійного випаровування структурує обличчя, акцентуючи його рельєф. Перевагою CHANEL є те, що вони не обсипаються, досить довго тримаються на шкірі, не пересушуючи її водночас, і дарують можливість коригувати форму та контури обличчя. Виготовлена з огляду на ексклюзивний мітоду, суха текстура цих компактівних шовковистих рум'ян лягатийко наноситься і гарно розтушовується.
Експериментуйте та будьте завжди прекрасним!

Спосіб застосування: не розчавлюючи кульки, акуратним легким рухом наберіть трохи рум'ян на пензель і нанесіть їх на обличчя, як зробили б з іншими розсипчастими рум'янами. Результат — здоровий рум'янець, що світиться. Засіб можна також наносити на зону декольте

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари