Всі категорії
Додати товар

Рум'яна shiseido makeup accentuating powder blush тон b3 glistening brown 6,5 гр...

600 грн
Опис

Румяна Shiseido Makeup Accentuating Powder Blush тон B3 glistening brown
6,5 г змінний блок, запаска
нові, місткість механічні потертості, фото реально
Щоб ваші щічки завжди були рум'янами, свіжими та створювали грайливий, милий образ — скористайтеся чудовими рум'янами Makeup Accentuating Powder Blush від відомої японської компанії Shiseido. Унікальна текстура рум'ян і уміла розробка ідеального відтінку зробить їх незамінним компонентом у косметичці кожної модниці. Ультрасучасна формула пудри дає змогу створити чудовий макіяж і подбати про красу та здоровий вигляд вашої шкіри.
Поєднання частинок слюди й ультратонкого тальку, покритих похідними амінокислоти, дарує шкірі ніжність, шовковистість і приємний відтінок. Рум'яна легко та м'яко лягають на вилиці, виділяючи їх і скрадаючи дрібні вади. Завдяки мікросферам поліаміду рум'яна чудово наносяться на шкіру, підлаштовуючись під її колір, і роблячи відтінок шкіри натуральним і природним. Рум'яні щічки стануть вашою окрасою, додадуть чарівності вашому вигляду та не залишать байдужими жодного чоловіка.
М'яка текстура рум'ян не обсипається, прекрасно лягає й не викликає сухості та подразнення. Щічки засяють м'яким, спокійним рум'янцем і ваші очі отримають приховане, м'яке сяйво та чарівність

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?