Всі категорії
Додати товар

New! набір для обличчя charlotte tilbury hollywood superstar glow kit румяна + хайлайтер

2400 грн
Опис

Charlotte Tilbury Hollywood Superstar Glow Kit — розкішний набір для макіяжу в техніці стробингу.

До складу набору увійшли:

Charlotte Tilbury Beauty Light Wand Spotlight — культовий хайлайтер у відтінку золотистого шампанського. Цей хайлайтер — ідеальний засіб для досягнення унікального сяйва на вашій шкірі. Його легка текстура забезпечує стійкість і легкість нанесення, даючи змогу створити чарівний блиск усього за кілька штрихів. Він містить перламутрові і світловідбивні частинки, які надають природне світіння, а також допомагають приховати сліди втоми та дрібні зморшки. Хайлайтер підходить для щоденного макіяжу та створення яскравих вечірніх образів. Він стане незамінним помічником у створенні вашого образу.
Charlotte Tilbury Beauty Light Wand Pinkgasm — гелеві рум'яна-хайлайтер у м'якому та ніжному рожевому відтінку з чарівним сяйним фінішем. Ці шовковисті, невагомі кремові рум'яна — ідеальний засіб для створення ефекту свіжого, здорового рум'янцю та підкреслення вилиць. Вони підходять для всіх типів шкіри та не викликають алергічних реакцій. Гелево-водяниста текстура забезпечує легке нанесення й рівномірний розподіл обличчям, а насиченість відтінку легко регулюється. Рум'яна легко змішуються з іншими текстурами та додають легкий акцент свіжості у ваш макіяж.
Гелеві рум'яна та хайлайтер у зручному мініформаті ідеально підходять не тільки для вилиць і обличчя, але й для макіяжу губ. Вони зливаються з тоном шкіри, зволожують і створюють гарний сяйний фініш із тривалою стійкістю.

Хайлайтер і рум'яна з Charlotte Tilbury Hollywood Superstar Glow Kit не тільки надають ідеального тону і сяйва шкірі, але й доглядають за нею, створюючи ефект маскування вад за допомогою перламутрових частинок. Продукти наносяться за допомогою зручних спонжиків-аплікаторів, а travel-версії засобів можна комфортно використовувати в будь-яких умовах.

обьем: по 5 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Текстура:
Ефект:
Матові
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?