Всі категорії
Додати товар

Бб крем із ідеальним покриттям missha perfect cover bb cream spf42/pa++, 50мл-21 тон, 23 тон

400 грн
Опис

Крем Missha Perfect Cover BB cream входить до найпопулярніших на сьогоднішній день ББ-кремів світі! Він зволожує, відбілює (маються на увазі почервоніння та пігментні плями), завдяки супер лекой текстурі підходить для застосування при вугровому висипі та Акне. Містить компоненти, що знімають подразнення на шкірі. А також компоненти, що уповільнюють процес старіння шкіри. Добре маскує недоліки шкіри!

На сьогоднішній день "M Perfect Cover B.B Cream" від Missha є найпопулярнішим BB кремом у світі.

Натуральне «невидиме» покриття, чудовий маскуючий ефект завдяки чудовій здатності, що криє, відбілювання пігментних плям, інтенсивне зволоження, поліпшення текстури шкіри завдяки рослинним екстрактам і поживним інгредієнтам. У складі цього крему присутні екстракт розмарину, олія з насіння троянди та жожоба, олія макадамії, екстракт водоростей, екстракт ікри, колаген та гіалуронова кислота, арбутин та аденозин. Завдяки екстракту ромашки, крем має загоюючий і заспокійливий ефект.

Багатофункціональний продукт, який може бути використаний як база під макіяж, коректора, консилера під очі, тональної основи.

Сонцезахисний фактор SPF42

Для всіх типів шкіри, у тому числі проблемної та чутливої.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари