Всі категорії
Додати товар

Тональний крем note rejuvenating foundation 35ml — 04 sand (без однієї проби)

550 грн -19% 450 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Тональний крем Note Rejuvenating Foundation 35ml — 04 Sand (без однієї проби)
Колір — 04 Sand
Оригінальна вартість — ≥10.5 (без урахування доставляння)

Омолоджувальна основа Note Rejuvenating Foundation з SPF 15, рисовим протеїном і аргановою олією призначена для захисту шкіри від сонця та підтримки оновлення клітин для антивікових результатів. Формула тривалої дії маскує й живить, миттєво зменшуючи дрібні зморшки та зморшки. Виберіть один із наших відтінків, що підходять до вашої шкіри, і нанесіть кінчиками пальців або косметичним блендером, щоб домогтися природного покриття.

Rejuvenating Foundation чудово підходить для людей, які люблять перемикатися між легким, середнім і повним покриттям. Він має шовковисту гладку текстуру, яка добре поєднується з пензлем або губкою, і може бути розтушована для створення природного прозорого покриття. Навіть коли він нашаровується для повного покриття, він відчувається легким на вашій шкірі. Ідеально підходить окремо або з вашою улюбленою пудрою.

Спосіб застосування:
Нанесіть основу тонким шаром на обличчя невеликими круговими рухами, починаючи з центру та працюючи пензлем для тонального крему. Продовжуйте розтушовувати, поки не отримаєте бажаний рівень покриття.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Особливості:
Структура:
Вид:
Тональний крем
Особливості:
Прозорий

Схожі товари