Всі категорії
Додати товар

Адаптивний повітряний кушон для макіяжу moday cushion air bb creamspf4 з маслом ши та...

356 грн
Опис

Адаптивний повітряний кушон для макіяжу MODAY CUSHION AIR BB CREAMSPF4 з маслом Ши та УФ фільтром 20 грам

Водостійкий та повітропроникний ВВ крем, поєднує в собі властивості тонального і денного кремів, виконуючи одночасно декоративні та доглядові функції.

Кушон має невагому текстуру, рівномірно наноситься та розподіляється на обличчі, а завдяки функції «chromakey» ідеально підлаштовується під колір шкіри.

Тональний засіб не тільки зробить дерму ідеально рівною та гладкою, а й замаскує всі недосконалості та піклуватиметься про шкіру протягом усього періоду використання. Адаптативний кушон для макіяжу також додатково захищає шкіру обличчя від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання.

До складу кушону увійшли натуральні, біоактивні інгредієнти, які призначені для попередження дегідратації, вирівнювання тону та розгладжування мікрорельєфу, маскування недоліків, боротьби із запаленнями та почервоніннями, звуження пір, надання шкірі обличчя природного сяйва, а також для захисту від УФ-випромінювання.

Повітряний кушон MODAY CUSHION AIR BB CREAMSPF4 володіє зволожуючими, поживними, освітлювальними, омолоджуючими, протизапальними, загоювальними, детоксикаційними, знезаражуючими, заспокійливими, регенеруючими та тонізуючими властивостями.

В комплекті: кушон та спеціальний б'юті блендер для нанесення (спонж).

Як користуватися:

За допомогою спонжу нанесіть невелику кількість засобу на шкіру обличчя, акцентуючи увагу на проблемних зонах. Розтушуйте. Для більшої стійкості рекомендується закріпити результат пудрою.

Склад:
water, mineral oil, titanium dioxide, ethylhexyl palmitate, glycerol, PEG-30 dihydroxystearate, distearic ammonium dimethyl montmorillonite, mineral lubricant, polydimethylsiloxane, cyclopentadecane, polyglycerol-2 dihydroxysterate, magnesium sulfate, magnesium stearate, hydroxybenzoate, fruit tree (BUTYROSPERMUM PARKII)Other trace ingredients: essence, methylisothiazolinone, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Вид:

Схожі товари