Всі категорії
Додати товар

Кушон + пудра 2в1 venzen oil control powder cushion cream 15+10 г (айворі)

450 грн
Опис

Venzen Oil Control Powder Cushion Cream  - унікальний засіб, що містить в собі відразу два продукти для макіяжу: тональний кушон і розсипчасту пудру, що матрує. Засіб забезпечує рівний тон шкіри без жирного блиску всього за кілька рухів, а головна перевага продукту – його універсальний тон, який чудово адаптується до відтінку шкіри при нанесенні.

Тональний кушон  має натуральний бежевий тон і підлаштовується до відтінку шкіри, не створюючи ефекту маски. Кушон вирівнює тон, маскує недоліки, містить у складі пробіотики, які надають зволожуючу дію, регулюють вироблення себуму, активізують процеси регенерації, захищають епідерміс від агресивної зовнішньої дії.

Для нанесення кушона в кришку вбудований спеціальний спонж, який забезпечує рівне нанесення засобу.

Прозора розсипчаста матіруюча пудра  прибирає жирний блиск, згладжує і робить непомітними пори, фіксує макіяж, регулює жирність шкіри, рівномірно лягає на шкіру і забезпечує матовий фініш.

Для нанесення пудри в комплект входить спеціальна пуховка.

Переваги використання:

2 продукти в одній компактній упаковці
забезпечує ідеальний тон
має натуральний бежевий відтінок
підлаштовується під тон шкіри
усуває жирний блиск
регулює вироблення себуму
доглядає шкіру
Спосіб застосування:  рівномірно нанесіть тональний кушон на шкіру обличчя за допомогою спонжу, потім пухівкою нанесіть невелику кількість пудри, щоб надати шкірі матовий фініш.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?