Всі категорії
Додати товар

Enough, колаген, зволожувальна тональна основа, spf 15, 100 мл

250 грн
Опис

Enough, Колаген, зволожувальна тональна основа, SPF 15, 100 мл

Зволожувальна тональна основа Enough Collagen Moisture Foundation Spf 15 створює ідеально рівне та стійке покриття, вирівнює колір обличчя, надає йому сяйва та свіжості. Тональний крем має високопігментовану текстуру, яка підлаштовується під тон вашої шкіри, перекриває недосконалість шкіри без ефекту маски, не підкреслюючи лущення, не забиваючи пори та не провокуючи жирного блиску.

В наявності 2 тони:

№13 - в міру світлий тон з рожевим відтінком

№21 - натурально-бежевий тон

Основні компоненти:

Завдяки гідролізованому колагену у складі засіб насичує шкіру вологою на клітинному рівні, підвищуючи її еластичність та пружність, зміцнює тургор шкіри.

Гіалуронова кислота – перешкоджає втраті води, розгладжує зморшки та загоює рани, покращує колір обличчя, робить шкіру м'якою та пружною.

Бета-глюкан - має потужну антибактеріальну та антимікробну дію, прискорюючи процес оновлення та регенерації, сприяє зміцненню капілярів, вирівнюванню мікрорельєфу обличчя, а також перешкоджає передчасному в'янню та старінню шкіри.

Екстракт центели азіатської - нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, прискорює регенерацію клітин, зміцнює капіляри та вени, покращує кровообіг, завдяки чому значно зростає еластичність сполучної тканини.

За рахунок своїх корисних компонентів, підходить всім типам шкіри, включаючи дуже чутливу та жирні типи шкіри.

Рекомендації щодо застосування

Наносити на очищену та зволожену кремом шкіру, легко наноситься пензлем або вологим спонжем. Ретельно розтушуйте та припудріть обличчя, так ваш макіяж добре триматиметься протягом усього дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була