Всі категорії
Додати товар

Shiseido bb супер стійкий sun care sports bb cream

1390 грн
Опис

Сонцезахисний крем чи основа під макіяж?
Shiseido SUN CARE SPORTS BB SPF50 + - це набагато більше !
Цей тонований сонцезахисний крем допомагає захистити шкіру від сонячних променів завдяки своєму високому фактору (SPF50+), водночас створюючи красиву та довготривалу вуаль кольору на шкірі з природним покриттям і середнім покриттям. Це ідеальний варіант для тих користувачів, які не хочуть відмовлятися від привабливого вигляду шкіри під час перебування на сонці, займаючись спортом або просто на пляжі, оскільки він має високу стійкість до води, вологи та піт (80 хвилин).

Крім того, він має ексклюзивну технологію WetForce, функція якої полягає в посиленні ефективності сонцезахисного крему, коли область нанесення піддається впливу сонця або потіє протягом 30 хвилин.

ВВ-крем доступний у відтінку MEDIUM (фото 3, дівчина тримає цей ВВ в руці, тон другий зверху, світліший тільки ЛАЙТ, але він фарфоровий. Тому цей тон ідеально натуральний), адаптованих до всіх типів шкіри. Відео в ютюб додаю.
Він дуже стійкої основи з позначкою SPORT, що означає стійкість до підтікань і втрати однорідності.

Дерматологічно та офтальмологічно перевірено. Рекомендовано Skin Cancer Foundation для активного використання. Не комедогенний.

Новий, не відкривався

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Вид:
Продавець
anna_...
anna_zara_bayer
Супер-продавець
Тернопіль
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари