Всі категорії
Додати товар

№ 23 кушон з сяючим ефектом і змінний блок heimish artless glow cushion spf50 + pa...

960 грн
Опис

Кушон, що надає сяйва, з максимальним сонцезахисним фактором HEIMISH Artless Glow Cushion SPF50 + PA +++ стане для вас незамінним помічником у створенні ідеального тону обличчя.

Кушон це нова форма випуску тональних засобів. Компактна упаковка містить всередині губку, просякнену сумішшю, яка поєднує властивості ВВ-крему і пудри, а також спонж для зручності нанесення. Завдяки порам в губці текстура засобу розпушується, перетворюючись в невагому емульсію, для максимально природного, комфортного, стійкого покриття без «ефекту маски».

HEIMISH Artless Glow Cushion містить тисячі найдрібніших часточок, які відбивають світло, візуально згладжують колір і рельєф обличчя, надають шкірі витонченого сяйва перлів. А натуральні компоненти, що входять до його складу, забезпечать шкіру належним доглядом.

Ніацинамід вітамінізує епідерміс та прискорює його регенерацію, підвищує еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри, освітлює вікові пігментні плями і постакне.

Оксид цинку володіє високими захисними, протигрибковими, антисептичними і відновлюючими властивостями. Регулює роботу сальних залоз, очищує пори, відновлює гладкість і здоровий вигляд шкіри

Екстракт чебрецю перешкоджаємо появі сальних пробок, регулює виділення шкірного жиру, має антисептичну дію.

Екстракт троянди зволожує, знімає запалення, має антибактеріальний ефект, прибирає сліди втоми, робить шкіру яскравою і сяючою.

Екстракт майорану освіжає і тонізує, перешкоджає розмноженню шкідливих бактерій на шкірі.

Екстракт м'яти перцевої звужує пори, регулює вироблення шкірного сала, має антибактеріальний ефект, бореться з куперозом, зміцнює судини і освіжає колір обличчя.

Екстракт шипшини має антиоксидантний та тонізуючий ефект, дезінфікує пошкоджені ділянки шкіри, стимулює регенерацію клітин, освітлює тон обличчя.

Аденозин стимулює вироблення колагену, перешкоджає старінню шкіри, пом'якшує і підтягує її.

HEIMISH Artless Glow Cushion SPF50 + PA +++ підійде нормальній, сухій та комбінованій шкірі.

Кушон йде в комплекті зі змінним блоком (рефілом).

Спосіб застосування: нанесіть кушон на обличчя за допомогою губки,що входить в комплект

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize