Всі категорії
Додати товар

Набір 2 в 1 тональний кушон + пудра тон 01 натуральний. новинка ❗️❗️

260 грн
Опис

Ідеальним засобом для покращення структури шкіри, маскування дрібних недосконалостей, розширених пор та зморшок є косметичний засіб від фірми Images. Кушон - це ідеальний косметичний продукт, який має універсальний відтінок і чудово підлаштовується під тон шкіри.
Спеціальний антибактеріальний спонж просякнутий косметичним засобом, завдяки легкій текстурі дозволяє ідеально розподіляти крем на шкірі. Кушон насичений корисними вітамінами, екстрактами рослин, сонцезахисними та антивіковими компонентами.

Косметичний засіб лягає рівним і тонким шаром, не розмазується, не викликає подразнення та не скочується. Крем-пудра створює захисний бар'єр від негативних впливів навколишнього середовища, маскує дрібні зморшки та прибирає надлишковий жирний блиск.

Засіб зволожує епідерміс, захищає від пересихання та перешкоджає зневодненню. Завдяки використанню такого косметичного засобу шкіра вашого обличчя набуде гарного зовнішнього вигляду.

У комплекті йде компактна пудра , яка матує шкіру та фіксує макіяж .

Спосіб застосування:

Наноситься одразу після застосування тоніка або лосьйону. За допомогою спонжу при жирній або комбінованій шкірі наносить легким поплескуванням спонжу по шкірі. За допомогою спеціальної кисті – для сухої шкіри.

💎ЦІНА - 250 грн
💎ОБ’ЄМ - 12 мг + пудра

🎁До кожного замовлення подарунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize