Всі категорії
Додати товар

Giorgio armani neo nude тональна основа

1200 грн
Опис

Засіб з невагомим покриттям поєднує в собі кращі властивості догляду та тональних засобів: зволоження шкіри 24 години, природний рівний тон і ефект сяяння шкіри.
Щоб зменшити вплив на навколишнє середовище, зовнішня упаковка Neo Nude Foundation виконана з матеріалу, сертифікованого FSC, а буклети з неї виключені.
Neo Nude Foundation від Armani Beauty - це унікальна тональна основа з елементами догляду, яка забезпечує природний свіжий і здоровий колір обличчя, а також зволожує шкіру 24 години.
Це засіб на водній основі, що має надлегку, дихаючу текстуру, а його інноваційна формула являє собою масляну емульсію з розподіленими в ній крапельками води. При нанесенні ці два елементи поєднуються, утворюючи невагоме покриття, яке миттєво зливається зі шкірою, пом'якшуючи, зволожуючи і додаючи їй сяяння.
Збагачена гіалуроновою кислотою і гліцерином, формула забезпечує інтенсивне зволоження протягом дня, а при тривалому застосуванні дає накопичувальний ефект - з кожним тижнем використання шкіра все менше відчуває дефіцит вологи.
Мінеральні пігменти в складі утворюють більш щільне покриття, не надаючи негативного впливу на шкіру, а навпаки насичуючи її корисними речовинами і наповнюючи сяянням.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
super...
super_bayer_daria
Супер-продавець
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари